سقوط مرگبار خلبان جوان در بندرعباس (شنبه ۱۲ آبان ۱۴۰۳) مرگ مشکوک یک مادر باردار در بیمارستان میبد یزد واکنش پلیس به حادثه‌ مزاحمت موتورسوار برای یک خانم بی حجاب دستگیری شرور قمه‌کش در خیابان ولی‌عصر(عج) اعترافات تکان دهنده پسری که مادرش را به قتل رساند دستگیری پزشک قلابی با پنج کلاس سواد فیروزی: احتمال کودک‌آزاری در پرونده فوت دختر فرزندخوانده کاشمری وجود دارد پشت پرده هتک عفت و کشف حجاب کامل توسط دانشجوی دختر در دانشگاه علوم و تحقیقات واژگونی و حریق تانکر سوخت در گناباد یک کشته بر جای گذاشت (۱۲ آبان ۱۴۰۳) حادثه واژگونی خودرو زانتیا در خیابان سید رضی مشهد (شنبه ۱۲ آبان ۱۴۰۳) + جزییات راهداری در سانحه فوت و مصدومیت ۷ شهروند کرمانشاهی مقصر شناخته شد صدای اعتراض پرستاران شنیده می‌شود؟ | ضرورت اصلاح بازتوزیع تعرفه‌های پرستاری برنامه‌های یوم الله ۱۳ آبان در مشهد اعلام شد | سخنرانی رئیس دفتر عقیدتی و سیاسی مقام معظم رهبری در مشهد بودجه خراسان رضوی در حوزه تجهیزات پزشکی، نیاز زائران را پوشش نمی‌دهد  ممنوعیت و محدودیت‌های ترافیکی ویژه راهپیمایی ۱۳ آبان در مشهد اعلام شد | خیابان امام رضا (ع) از امشب (۱۲ آبان ۱۴۰۳) مسدود است مصطفی سالاری به عنوان مدیر عامل سازمان تأمین اجتماعی منصوب شد (۱۲ آبان ۱۴۰۳) سکته قلبی علت اول مرگ در کشور است کلاهبرداری آنلاین با ترفند دریافت بیعانه | راهنمای تشخیص سایت‌های کلاهبرداری + فیلم آتش‌سوزی منزل مسکونی در خیابان حر عاملی مشهد (۱۲ آبان ۱۴۰۳) محاکمه عاملان قتل دختر فیلم‌بردار در مشهد + عکس علائم کم‌کاری تیروئید چیست؟ تأمین مناسب پانسمان موردنیاز بیماران پروانه‌ای در کشور ریزش سقف ایستگاه قطار در صربستان، ۱۴ کشته بر جای گذاشت پذیرش بدون آزمون بیش از ۱۰ هزار دانشجوی نخبه در دانشگاه‌های کشور پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی (شنبه، ۱۲ آبان ۱۴۰۳) | کاهش قابل‌توجه دما در روز‌های پایانی هفته جداول متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان باید اصلاح شود تک‌چرخ‌زدن با موتورسیکلت منجر به مرگ دختر و پسر نوجوان در بولوار نماز مشهد شد بیمه‌شدگان چند ماه می‌توانند از مقرری «بیمه بیکاری» استفاده کنند؟ آیا کارانه پزشکان منصفانه است؟ پیش‌بینی رگبار باران و رعدوبرق در برخی نقاط کشور (۱۲ آبان ۱۴۰۳) + فیلم آلودگی محیط‌زیست عامل مرگ سالانه ۱.۷ میلیون کودک کمتر از ۵ سال
سرخط خبرها

اگر زمین در حال گرم شدن است چرا در صحرای آفریقا برف می‌بارد؟

  • کد خبر: ۹۷۰۸۶
  • ۰۶ بهمن ۱۴۰۰ - ۱۰:۵۳
اگر زمین در حال گرم شدن است چرا در صحرای آفریقا برف می‌بارد؟
بحران آب‌وهوا پیش‌بینی‌ناپذیر و اگرچه فرایند گرمایش زمین در بسیاری از کشور‌های آفریقایی نابودکننده است، ولی با این حال می‌تواند پدیده‌های نادر دیگری مانند سرمای شدیدی در منطقه صحرا را به همراه داشته باشد.

به گزارش شهرآرانیوز؛ این هفته تصاویر جدیدی از صحرای بزرگ آفریقا در حالی که پوشیده از برف است، در شبکه‌های اجتماعی منتشر شد. در طول ۴۰ سال گذشته، این پنجمین‌بار است که در این بیابان که دمای آن اغلب به بالای ۵۰ درجه سانتی‌گراد می‌رسد، برف می‌بارد.

این منطقه به همراه صحرای موسوم به «دره مرگ» در کالیفرنیا و چند شهر مانند دلول در شمال اتیوپی و وادی هالفا در جنوب سودان، از گرم‌ترین مکان‌های روی زمین است.
این بیابان عظیم خشک و بی‌آب و علف ۱۱ کشور شامل الجزایر، چاد، مصر، لیبی، مالی، موریتانی، مراکش، نیجر، صحرای غربی، سودان و تونس را در بر می‌گیرد. ارتفاع تپه‌های شنی آن تا ۱۸۰ متر می‌رسد و آب در آن بسیار کمیاب است؛ بنابراین هنگامی که عکس‌هایی با نمای زیبا از تپه‌های شنی در این منطقه را می‌بینید، ممکن است این پرسش برای شما ایجاد شود که چگونه چنین چیزی امکان دارد؟

این تصاویر که اوایل ژانویه به دست عکاسی به نام «کریم بوشطاطه» گرفته شده، برف و یخ را در نزدیکی شهر عین صفرا در شمال غربی الجزایر نشان می‌دهد.
این منطقه در ۴۰ سال گذشته تنها چند بار برف به خود دیده است. تنها موارد ثبت شده قبلی برف در عین صفرا در سال‌های ۱۹۷۹، ۲۰۱۷، ۲۰۱۸ و ۲۰۲۱ میلادی بوده است.
عین صفرا در کوه‌های اطلس و در ارتفاع هزار متری از سطح دریا قرار دارد و از آن به عنوان دروازه صحرا یاد می‌شود. این شهر در استان نعامه الجزایر و نزدیک مرز مراکش واقع شده است.
زمانی که عکس‌ها گرفته شده، دمای هوا ۲- درجه بوده است.

بارش برف در صحرای بزرگ آفریقا بسیار نادر است؛ زیرا اگر چه ممکن است دما در شب بسیار سرد شود، اما معمولا آب کافی در هوا برای تشکیل ابر برفی وجود ندارد. بحران آب‌وهوا پیش‌بینی‌ناپذیر و اگرچه فرایند گرمایش زمین در بسیاری از کشور‌های آفریقایی نابودکننده است، ولی با این حال می‌تواند پدیده‌های نادر دیگری مانند سرمای شدیدی در منطقه صحرا را به همراه داشته باشد. براساس مطالعه‌ای علمی که نتیجه آن در مجله ساینس منتشر شده، رویداد نادر سرمایش شدید در این گونه مناطق را می‌توان به گرم شدن قطب شمال نسبت داد. این مطالعه اگرچه در ایالات متحده انجام شده، اما در آن پیش‌بینی شده که در نتیجه گرم شدن کره زمین، احتمال ایجاد امواج سرما نیز در سراسر جهان بیشتر می‌شود.
به گفته مجمع جهانی اقتصاد، نتایج این مطالعه «ضرورت کاهش سریع انتشار گاز‌های گلخانه‌ای را که به گرم شدن کره زمین منجر می‌شود، به ما نشان می‌دهد.»

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->