اعترافات هولناک متهمان قتل آقای مدیرعامل با نسکافه سمی در مشهد نگاهی به هزینه‌های گزاف تاج‌گذاری احمدشاه قاجار | تاجِ گران واژگونی تانکر حامل نفت در جاده سبزوار- نیشابور (۳۰ تیر ۱۴۰۴) + فیلم تولد دختر سنگین وزن در آبادان + عکس تایید حکم قصاص قاتلان معاون شهرداری تهران صدا‌های مهیب در تبریز مربوط به پاکسازی مهمات عمل‌نکرده جنگ ۱۲ روزه است امضای تفاهم‌نامه مشترک مرکز وکلا و سازمان اراضی کشور برای پیگیری پرونده‌های تغییر کاربری اراضی دستگیری قاتل مسلح بعد از ۱۴ ماه فرار صدور حکم دادگاه برای شرکت‌های بورسی که سود سهام عدالت را واریز نکردند کلاهبرداری تلفنی برای تهیه دیه ۷ میلیاردی ! آخرین وضعیت مصدومان حادثه واژگونی اتوبوس در محور فیروزآباد ـ کوار ویدئو| آتش‌سوزی گسترده در کارگاه فرآورده‌های نفتی شرق اصفهان اجتماع کودکان مشهدی علیه ظلم | پرواز موشک‌های کاغذی در پارک ملت (۳۰ تیر ۱۴۰۴) +فیلم هزینه سفر به باکو در سال 1404 چقدر است؟ مراکز آموزشی و مدارس در آذربایجان غربی به مدت یک هفته غیرحضوری شد فایده طرح کاشت یک میلیارد درخت چیست؟ آخرین جزئیات از نحوه برگزاری امتحانات ترم بهمن و تابستان دانشگاه‌های آزاد اسلامی (۳۰ تیر ۱۴۰۴) وقوع آتش‌سوزی در جنگل ابر | عملیات مهار آتش در جریان است (۳۰ تیر ۱۴۰۴) هیچ محدودیتی برای حمل و نقل زائران عتبات عالیات وجود ندارد فعالیت ۱۷ هزار کارگاه زیر پوشش تامین‌اجتماعی در غرب خراسان رضوی واریز حقوق بازنشستگان لشکری آغاز شد (۳۰ تیرماه ۱۴۰۴) سهم ۴۷ درصدی موتورسواران در تصادفات منجر به فوت بزرگ‌راه‌های پایتخت کارت ورود به جلسه سی‌امین المپیاد دانشجویی کشور منتشر شد (۳۰ تیر ۱۴۰۴) پایان جعل مأموریت | باند کلاهبرداران دولتی‌نما دستگیر شدند آغاز فرآیند مرمت یکی از گنبد‌های مسجد جامع اصفهان (۳۰ تیر ۱۴۰۴) دریاچه ارومیه تا آخر تابستان کاملاً خشک می‌شود (۳۰ تیر ۱۴۰۴) اجرای طرح ملی سنجش سلامت پایه ششمی‌ها احیای صنعت گردشگری کشور در دوران پساجنگ با محوریت صلح، فرهنگ و زیارت افشای سوالات سمپاد، عدالت آموزشی را زیر سوال برد | برخورد جدی مجلس با متخلفان ضروری است
سرخط خبرها

اگر زمین در حال گرم شدن است چرا در صحرای آفریقا برف می‌بارد؟

  • کد خبر: ۹۷۰۸۶
  • ۰۶ بهمن ۱۴۰۰ - ۱۰:۵۳
اگر زمین در حال گرم شدن است چرا در صحرای آفریقا برف می‌بارد؟
بحران آب‌وهوا پیش‌بینی‌ناپذیر و اگرچه فرایند گرمایش زمین در بسیاری از کشور‌های آفریقایی نابودکننده است، ولی با این حال می‌تواند پدیده‌های نادر دیگری مانند سرمای شدیدی در منطقه صحرا را به همراه داشته باشد.

به گزارش شهرآرانیوز؛ این هفته تصاویر جدیدی از صحرای بزرگ آفریقا در حالی که پوشیده از برف است، در شبکه‌های اجتماعی منتشر شد. در طول ۴۰ سال گذشته، این پنجمین‌بار است که در این بیابان که دمای آن اغلب به بالای ۵۰ درجه سانتی‌گراد می‌رسد، برف می‌بارد.

این منطقه به همراه صحرای موسوم به «دره مرگ» در کالیفرنیا و چند شهر مانند دلول در شمال اتیوپی و وادی هالفا در جنوب سودان، از گرم‌ترین مکان‌های روی زمین است.
این بیابان عظیم خشک و بی‌آب و علف ۱۱ کشور شامل الجزایر، چاد، مصر، لیبی، مالی، موریتانی، مراکش، نیجر، صحرای غربی، سودان و تونس را در بر می‌گیرد. ارتفاع تپه‌های شنی آن تا ۱۸۰ متر می‌رسد و آب در آن بسیار کمیاب است؛ بنابراین هنگامی که عکس‌هایی با نمای زیبا از تپه‌های شنی در این منطقه را می‌بینید، ممکن است این پرسش برای شما ایجاد شود که چگونه چنین چیزی امکان دارد؟

این تصاویر که اوایل ژانویه به دست عکاسی به نام «کریم بوشطاطه» گرفته شده، برف و یخ را در نزدیکی شهر عین صفرا در شمال غربی الجزایر نشان می‌دهد.
این منطقه در ۴۰ سال گذشته تنها چند بار برف به خود دیده است. تنها موارد ثبت شده قبلی برف در عین صفرا در سال‌های ۱۹۷۹، ۲۰۱۷، ۲۰۱۸ و ۲۰۲۱ میلادی بوده است.
عین صفرا در کوه‌های اطلس و در ارتفاع هزار متری از سطح دریا قرار دارد و از آن به عنوان دروازه صحرا یاد می‌شود. این شهر در استان نعامه الجزایر و نزدیک مرز مراکش واقع شده است.
زمانی که عکس‌ها گرفته شده، دمای هوا ۲- درجه بوده است.

بارش برف در صحرای بزرگ آفریقا بسیار نادر است؛ زیرا اگر چه ممکن است دما در شب بسیار سرد شود، اما معمولا آب کافی در هوا برای تشکیل ابر برفی وجود ندارد. بحران آب‌وهوا پیش‌بینی‌ناپذیر و اگرچه فرایند گرمایش زمین در بسیاری از کشور‌های آفریقایی نابودکننده است، ولی با این حال می‌تواند پدیده‌های نادر دیگری مانند سرمای شدیدی در منطقه صحرا را به همراه داشته باشد. براساس مطالعه‌ای علمی که نتیجه آن در مجله ساینس منتشر شده، رویداد نادر سرمایش شدید در این گونه مناطق را می‌توان به گرم شدن قطب شمال نسبت داد. این مطالعه اگرچه در ایالات متحده انجام شده، اما در آن پیش‌بینی شده که در نتیجه گرم شدن کره زمین، احتمال ایجاد امواج سرما نیز در سراسر جهان بیشتر می‌شود.
به گفته مجمع جهانی اقتصاد، نتایج این مطالعه «ضرورت کاهش سریع انتشار گاز‌های گلخانه‌ای را که به گرم شدن کره زمین منجر می‌شود، به ما نشان می‌دهد.»

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->